כאבים ושימוש בתרופה בטרן 100

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/12/2017 | 21:54 | מאת: קרן

הי.מזה כמה שנים סובלת מכאבי גב תחתון חזקים וכאבי כתף שמאל שהתחזקו מאד מאד בתקופה האחרונה.אובחנתי עם בלטי דיסק ובקע בחוליית הזנב ולחץ על העצב.ממש לאחרונה וממש במקרה קיבלתי מרשם לבטרן 100 שאני לוקחת 1 ביום והפלא ופלא קיבלתי ממש חיים חדשים,אני כמעט בלי כאבים.לא מוסבר. שאלתי היא...האם וולטרן זה כדור שמטפל או רק משכך כאבים? וכמה זמן יכולה לקחת את זה אם דואגת לקחת תמיד על קיבה מלאה.האם יכולה לקחת למשך שנים,חודשים,ימים? אני ממש לא רוצה לחזור לכאבים שהיו לי. אשמח לתשובתך המהירה תודה רבה קרן

אפשר לקחת לאורך זמן רב אבל עדיף להמנע . רצוי לקחת עם תרופה מונעת חומציות ( שם כללי PPI ). התרופה אינה מרפאית אלא משכחת תגובה דלקת

מנהל פורום אורתופדיה