ברך שמאל שחקן כדורגל pes anserinus tendinitis

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/12/2017 | 12:08 | מאת: אלי

שלום אני שחקן כדורגל לפני 3 שבועות נשמע פק קטן לאחר ספוט בברך שמאל (יש לציין שלא היה נפיחות או כאב) המשכתי להתאמן כרגיל (לאט לאט התחיל לי כאב בכיפוף הברךמתחת לסדק ) לפני כשבוע וחצי בהיותי רץ נשמע פאק יותר גדול בברך המשכתי במשחק) רק לאחר הסיום הכאב התגבר אך ללא נפיחות או הגבלה בתנועה . לאחר יומיים נבדקתי על ידי אורתופד ברך שקטה ללא נוזל אין רגישות מעל הסדק ,מקמורי ללא רגישות אפלי שלילי . טווח מלא ויציבות שמורה . ממליץ על מנוחה וחזרה הדרגתית כולל קיבוע pes anserinus tendinitis

לא מצאתי בדבריך ממצא המאשש את האבחנה. בכל מקרה זה רעיון טוב לעשות הפסקה בפעילות הספורטיבית ולקבל טיפול פיסיותרפי קיבוע לדעתי אינו רעיון טוב

מנהל פורום אורתופדיה