ברכיים ושחיקה סחוסית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/12/2017 | 07:33 | מאת: אבירן

בן 40 עסקתי בספורט,יש שחיקה סחוסית ב 2 הברכיים כאבים בפיקה ומסביב לפיקה,יש "קליקים" בברכיים .יש נוקשות בברכיים מפעם לפעם. עדיין עושה ספורט מתון כמו שחייה ואופניים ושחייה .. האם תוסף מזון כמו: * ארתריל GO * מגהגלופלקס mg-c או מגה גלופלקס FAST האם אלה יכולים להועיל לי ? האם בטוחים לאורך זמן ? הוצע לי גם זריקת PRP בבית חולים מאיר האם אתה מכיר את היעילות של ה PRP ?

זה תלוי בחומרת הנזק הקיים מכל התכשירים ארתריל גו נראה מבטיח יותר. זריק תPRP יעילותה ממפוקפקת

מנהל פורום אורתופדיה