האם פרקתי את הכתף בן 17

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/12/2017 | 23:15 | מאת: מושיק

אתמול שיחקתי כדורסל ובאמצע המשחק נתקעתי במישהו עם הכתף וכאילו התעקמה לי הכתף ואז היה כאבים הכתף לא זזה מהמקום או משהו והכאבים עברו אחרי איזה 5 דקות ואפילו חזרתי למשחק היום אני עם טיפה כאבים פה ושם אין לי מגבלות בתנועה או משהו אבל כן יש קצת כאבים חשוב לי להגיד שאני סובל שם מדלקת בסופרהספינטוס אבל היא דיי עברה אני רוצה לדעת האם פרקתי את הכתף וזו יכולה להיות פריקה ואם לא אז מה תודה רבה

עם נקע בכף לא היית מסוגל המשיך ולשחק

10/12/2017 | 14:44 | מאת: מושיק

אם זו לא פריקה אז מה זה יכול להיות? יכול להיות שהדלקת שוב התעוררה?

מנהל פורום אורתופדיה