כאבים בגב תחתון חזקים מזה שלושה שבועות .

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/11/2017 | 10:03 | מאת: הלנה טורק

שלום ברצוני לברר לגבי תשובת צילום ע"ש מותני-" הודגמו שינויים ניווניים לא גסים ותמט של גוף D12, אמי סובלת מכאבי גב תחתון חזקים מזה 3 שבועות .טופלה בכדורים ומשחות -בהשפעה חלקית ולא מלאה ,רציתי לברר מה זה תמט ממה זה יכול להגרם ומה הטיפול כדי להקל עליה .אמי בת 80 תודה

תמט= שבר זה סוג של שבר שבו גוף החוליה נמעך מכובד המשקל של הגוף בדרך כלל בגלל אוסטאופורוזיס הטיפול הראשוני הוא חגורה המקבעת את עמוד השדרה החזי מתני לכמה שבועות . וטיפול באוסטאופורוזיס

30/11/2017 | 15:18 | מאת: כאבי גב

תודה רבה רבה

מנהל פורום אורתופדיה