שבר באצבע הקמיצה וסדק באצבע הקטנה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/10/2017 | 22:36 | מאת: מאיר

לפני כחודש נפלתי על כף יד שמאל בצילום רנטגן אובחן שבר באצבע הקמיצה וסדק באצבע הקטנה. הייתי בחו"ל טופלתי על ידי רופא אורטופד אשר קיבע לי את האצבע , אחרי שבוע הגעתי לעיר וניגשתי למרפאה אורטופדית שם הוחלט לגבס לי את היד לתקופה של שבועיים. אחרי השבועיים נעשה לי צילום רנטגן והוחלט לקבע לי את היד לעוד מספר ימים . סה"כ היה לי קיבוע או גבס כשלושה שבועות . בהגיעי לארץ התקבלתי אצל אורטופד אשר ביקש ממני למרוח אביטרן לעשות פיזיוטרפיה ביד. כל האצבעות ביד נפוחות כמו כן יש לי קשיון באצבעות, אני לא מצליח לכווץ את האבעות . שאלתי היא האם יש לי דלקת בגידים או בשרירים ? אם כן האם נדרש טיפול תרופתי ? האם אחרי פיזיוטרפיה היד תשוב לפעילות רגילה ללא מגבלת תנועה של האצבעות ? תודה רבה .

יש לך- כך נראה- נוקשות לאחר שבר וקיבוע ממושך. פיסיותרפיה יכולה להביא לשיפור משמעותי

מנהל פורום אורתופדיה