כאבים בשוק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/02/2000 | 12:23 | מאת: בן

שלום רב אני בו 50 אתמול בלילה יצאתי החוצה לקור ופתאום נתפס לי שוק הימני כמו התכוצות חזקה מרחתי קמפור עיסיתי את השוק וחשבתי שזה יעבור. היום קמתי והשוק ממש כואבת נסעתי לעבודה שעה בערך. וקשה לי לעמוד על הרגל. רוב הזמן אני עומד בעבודה וגם נוסע שעתיים כל יום אבל אף פעם לא היה לי כאב כזה. שאלתי מה יכול להיותהדבר?האם זה אמור לעבור תוך כמה ימים?והאם תחבושת אלסטית תעזור אוו משהו אחר. בתודה מהמחכה לתשובה מהירה

שלום בן, ייתכן שהמדובר בהתכווצות שרירים אולם אלו לרוב עוברות תוך מספר שעות. לא תיארת בדיוק מה קרה - האם קיבלת מכה? לעיתים כתוצאה מתנועה פתאומית נגרם קרע חלקי המלווה בכאב ממושך יותר באחד משרירי השוק. פגיעה חמורה יותר הינה קרע של גיד אכילס אשר מחייב טיפול אורתופדי. אם הכאב עדיין נמשך אני ממליץ שתפנה לבדיקה בהקדם. ד"ר רון למדן

מנהל פורום אורתופדיה