רגלי x אצל מבוגרים , אשמח להתייעצות רופא.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/05/2017 | 23:48 | מאת: גלית

שלום! יש עניין שמאוד מאוד מעסיק אותי ומפריע לי, אני בת 19 ויש לי רגלי x (צירפתי תמונה) העיוות הזה ממש מציק לי, השאלה היא האם יש דרך לתקן את זה? חגורות לרגליים? תרגילים מסויימים? האם מדרסים יכולים לטשטש מעט את העיוות? בנוסף לכך, יש לי כאבים קטנים אחרי הליכה מרובה .. האם זה קשור לרגלי x? **יש לי קשת רחבה בכף הרגל , כלומר ההפך מפלטפוס והבוהן עולה למעלה**

התמונה לא עברה בגילך ניתן תקן את העווג של ברכיים קלובות רק בניתוח הנקרא אוסטאוטומיה מידרסים לא יתרמו להסוואת העווג (דפורמציה)

מנהל פורום אורתופדיה