יציבה נכונה ושמירה על גב זקוף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/04/2017 | 11:56 | מאת: עומר

שלום, אני בן 24 ושמתי לב שלרוב אני לא הולך עם גב זקוף. אני מנסה לשנות את ההרגל הזה ובכל פעם זה מחזיק מעמד לכמה דקות. אני מתיישר ואז שוב אני חוזר להיות שפוף מעט. כיצד אפשר לשמור על ההרגל הזה ולהיות עם גב זקוף באופן טבעי? הפגם הזה מאד מאד מפריע לי ואשמח לדעת מה ניתן לעשות. תודה

ראשית כדאי לבדוק אם אין מדובר בבעיה מבנית- שאז אין מה לעשות. אם מבנה עמוד השדרה שלך תקין התיעץ עם פיסיותרפיסט/ית המתמחה בבעיות יציבה או התעניין ב"שיטת אלכסנדר"

מנהל פורום אורתופדיה