האם מותר לבצע דימוי לצניחה חופשית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/01/2017 | 09:45 | מאת: לולה

ד"ר שלום, מעוניינת לקחת את בעלי לתא רחיפה לדימוי של צניחה חופשית האם בהתאם למצב המפורט בהמשך מותר לו בכלל? תודה מראש על מענה בלט דיסק אחורי דיפוזי מינימלי בL4-5 הנמכת המרווח הדיסקלי עם שינוים דיסקופטיים קלים בגופי החוליות. בלט דיסק אחורי קל עד בינוני עם זיז באספקט העליון הימני והיצרות קלה של תעלת השדרה יחד עם היפרטרופיית הליגמנטום פלבום. בלט דיסק אינטרה פורמינלי דו"צ בL5-S1.

איני מכיר את אופן הפעולה של תא הרחיפה אבל בכל מקרה לא הייתי עונה על שאלתך רק על סמך ממצאי בדיקת ט"מ

מנהל פורום אורתופדיה