ע"ש צווארי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/11/2002 | 17:26 | מאת: דורית

נכתב לי בצילום : גובה החוליות שמור.מה הכוונה? ומה זה אוסטיאומה?

כלומר שאין הנמכה של החוליות דבר שהיה רומז על שבר. אוסטאומה גידול לא ממאיר של עצם שאינו אלא מעין בליטת עצם.

23/11/2002 | 19:50 | מאת: יהודה

תודה על התשובה המהירה.אוסיף ואשאל:האם אוסטיאומה יכלה לגרום לכאבי גב תחתון עם הקרנה לרגליים? האם במיפוי עצם מזריקים חומר לגוף?

23/11/2002 | 19:50 | מאת: יהודה

תודה על התשובה המהירה.אוסיף ואשאל:האם אוסטיאומה יכלה לגרום לכאבי גב תחתון עם הקרנה לרגליים? האם במיפוי עצם מזריקים חומר לגוף?

23/11/2002 | 19:51 | מאת: יהודה

תודה על התשובה המהירה.אוסיף ואשאל:האם אוסטיאומה יכלה לגרום לכאבי גב תחתון עם הקרנה לרגליים? האם במיפוי עצם מזריקים חומר לגוף?

מנהל פורום אורתופדיה