פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/11/2002 | 22:29 | מאת: שלומי

שלום וברכה, סבי בן 78 עם הסטוריה ארוכה של כאבי גב נמצא כעת בהתקף מאד חזק של מה שרופא המשפחה אבחן כפריצת דיסק ללא צילום ולפי סימפטומים בלבד. קיבל טיפול באביטרן בנרות במשך 10 ימים, יש שיפור זעיר בלבד (הולך צעדים ספורים בעזרת הליכון בלבד - לפני כן לא יכול היה אפילו לעמוד). המליצו לי בבקשה על המשך טיפול בתודה מראש שלומי

19/11/2002 | 08:37 | מאת: תמר

אני סובלת מיזה 4 שנים מפריצת דיסק בחוליות 4, 5, כאשר אני מתעיפת אני סוחבת את רגל ימין 1. ממה זה נובע? 2 . האים כירפרקטור יכול לעזור? 2. אם יש רופא טוב שיכול לעזור?

ארוע של פריצתדיסק בגיל 78 הנו דבר מאד לא שכיח.הייתי מחפש סיבות אחרות למחושיו של סבך.

מנהל פורום אורתופדיה