כאבים בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/11/2002 | 21:04 | מאת: איתן

לפני כמה ימים ענית על חלק משאלתי באשר לכאבים בכפות הרגליים . יותר משנה אני סובל מכאבי צריבה בכפות הרגליים בעיקר בעת הליכה. בלילה כאשר אני שוכב במיטה אני חש בהירדמות הבוהנים ברגליים. האם ידועה לך סיבה לדבר והאם יש דרך טיפולית. בתודה איתן

איני יודע את הסיבה אצלך. באופן כללי התאור מתאים למה שנקרא נוירופתיה כלומר מחלה של עצב פריפי. מחלה כזו יכול שתיגרם על ידי לחץ מכני, חומרים רעילים, סוכרת, חסר ויטמנים ( ויטמין B12 במיוחד ) ועוד. האיבחון יעשה ראשית עלידי בדיקה כללית ומקומית ובדיקות דם ובדיקותדימות לפי הצורך

מנהל פורום אורתופדיה