הליכה מהירה וברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/11/2002 | 13:05 | מאת: מירב

שלום, אני בחורה בת 23 בעלת עודף משקל ולכן אני עושה דיאטה ובנוסף אני הולכת הליכה מהירה (לא ע"י הליכון) 5-6 פעמים בשבוע, כשעה בכל פעם. לאחרונה שמעתי כי הדבר עלול לפגוע בברכיים. ללא כל קשר להליכה היו לי בעיות בעבר בברכיים ולאחר בדיקות נאמר לי כהסחוס שלי חלש, כעת אני סובלת מהכאבים לעיתים רחוקות מאוד, אך אני חוששת שההליכה תגרום לבעיה בברכיים. האם זה נכון, ואם כן אז מה התדירות בה אפשר ללכת מבלי לעשות נזקים? תודה מראש מירב

פקיחת עיניים עשויה לגרום נזק לעיניים (קטקרק) ,שמירת על אוזניים פתוחות עלולה לגרום נזקי רעש, נשימה עלולה להביא לשאיפת חמרים רעילים, אכילה עשויה לגרום לצריכת צבעי מאכל מזיקים . אין סוף לעניין אם את רוצה למנוע נזקים לרגלייך הכנסי למיטה.

13/11/2002 | 22:42 | מאת: מירב

תשובה מקורית מאוד. ברור שיש להמשיך בספורט, אבל אני עדיין לא מבינה האם התדירות של הליכה 5-6 פעמים בשבוע תזיק לי או לא?

מנהל פורום אורתופדיה