שאלה- נא תשובה(בכל הפורומים הרלוונטיים לא יודעים)

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

26/08/2016 | 14:21 | מאת: ברכה

כמה גרם סוכר אמורים לצרוך אדם ואישה בוגרים????????????????? תודה על תשובה

28/08/2016 | 15:24 | מאת:

בנוגע לסוכר מוסף (לא מזון במכיל פחמימות כגון פרי או לחם, אלא לסוכר שמסתתר במזון שלנו בתוך חטיפים רבים, רטבים ועוד...) ההמלצה היא עד 10% מסך הצריכה הקלורית היומית. עד=מקסימום, סך הצריכה הקלורית היומית משמע אדם האוכל 2000 קל' ביום, מקס' סוכר מוסף 200 קלוריות (10 כפיות סוכר) כמובן שעדיף לא בכלל, ואם לא מצליחים אז כמה שפחות.

29/08/2016 | 19:55 | מאת: ברכה

תודה על תשובתך ואנא- המשך

29/08/2016 | 19:56 | מאת: ברכה

השאלה היא כן על פירות וכו'- לא מה שמסתתר במזון- אלא מזון- כמו פירות המכיל סוכר בכל זאת חשוב לי לברר את כמות הגרמים מודה שוב על תשובתך