ויטמין d

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

20/07/2016 | 16:20 | מאת: ליה

שלום רב. אני נוטלת תוסף ויטמין d. בבדיקת דם שביצעתי לאחרונה התוצאה 84.6. רציתי לדעת האם אני צריכה להוסיף את מינון טיפות, אני נוטלת 800 יחידות ביום. תודה מראש אלונה.

04/08/2016 | 09:31 | מאת:

שלום ליה, כיוון שלא כתבת באילו ערכים נמדדה התוצאה ד"ר גילה רוזן אינה יכולה לענות על שאלתך במלואה, אבל אם התוצאה הינה בננומול/ליטר הערך תקין לגמרי ואת יכולה להמשיך לקחת 800 יח' לשימור ולא צריך לקחת יותר. בכל מקרה של ספק ממליצה להוועץ ברופא המטפל המכיר אותך באופן אישי ויכול לייעץ טוב יותר מפורום זה רק בריאות