כבד קצת שומני

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

13/08/2015 | 07:50 | מאת: שלומי

אני בן 33 מתאמן יש לי קצת כבד שומני באופן לא רציני , אני אוכל כל יום כמעט אות והדבר אשמח אם תאמרי לי אם זה תקין . א.בוקר : קרונפלקס עם חלב סויה מפאת קוצר זמן . שקדים לאחר מכן .חופן. א.צהריים : אורז מלא או פסטה מחיטה מלאה עם רוטב עגבניות עם ירקות בצד וחזה עוף 2 חתיכות גדולות. א.ביניים : 2 תפוחים א. ערב : סלט טונה עם לימון .טונה במים כמובן. פעם ביום אם אני מתאמן אני אוכל חטיף אנרגיה נייטשר ואלי לפני האימון . שותה המון מים עם הארוחות סודה ללא סוכר.

13/08/2015 | 12:35 | מאת:

הי שלומי, כיוון שיומן האכילה נראה מעט חסר (כמויות?) ומצומצם, וכיוון שזה מאוד לא מקצועי לייעץ לך אישית דרך הפורום, וכיוון שכבד שומני הוא דבר הפיך, כדאי מאוד שפשוט תפגש עם תזונאי/ת בהקדם להתאמת התפריט. על פניו נראה שיש קצת יותר מידי פחמימות בתפריט אך קשה לדעת זאת ללא יומן אכילה שלם (כולל כמויות, סופ"ש, א.בניים שאולי שכחת, דברים מתוקים פה ושם, אלכוהול..) ועוד פרטים נוספים על מצבך הכללי. אל תזניח, הנושא חשוב :) בהצלחה