גרין סלים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

11/08/2015 | 17:57 | מאת: אייל

אני בחור בן 38 לאחר ניתוח קיצור קיבה מלפני שנתיים, ירדתי במשקל גופי 30 ק"ג וכיום אני שוקל 100 ק"ג, אני לא מצליח לרדת עוד במשקל וחשבתי להסתייע ב"גרין סלים" האם אני יכול לצרוך את הכדור צמחים הזה? הבנתי שהוא 100 % מרכיבים טבעיים? האם שנתיים לאחר ניתוח קיצור קיבה אפשרי להשתמש בכדור הנ"ל?

01/09/2015 | 09:04 | מאת:

אייל שלום, איני מכירה את כדור הצמחים "גרין סלים" היטב, וכן לא ידוע לי מאילו רכיבים הוא מורכב. איני ממליצה באופן כללי על שימוש בתוספים לצורך ירידה במשקל. ממליצה לך להיפגש עם דיאטנית, בקופת החולים או באופן פרטי, על מנת לבצע ירידה במשקל שהיא בריאה, מאוזנת ותישמר לאורך זמן, על ידי לימוד הרגלים נכונים המאפשרים שימור תוצאות לטווח ארוך. בהצלחה!