שבוע 33

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

04/08/2015 | 10:34 | מאת: זיתון

הי שלום לך, אני בשבוע 33 עם צירים מוקדמים משבוע 25 אני מקבלת כל 4 שעות פרסולט 20 מג ביומיים האחרונים יש לי סליחה של המילה שלשולים מה זה אומר?

06/08/2015 | 15:14 | מאת:

את השאלה בנוגע לתרופה יש להפנות לגניקולוג המטפל, ובכל מקרה רצוי לידע אותו. אני לא נוטה להאמין שהגורם הוא התרופה, היות ואת כותבת שאת כבר מקבלת כמה שבועות והבעיה רק מזה יומיים. משמח מאוד שהתקדמת משבוע 25 לשבוע 33 בכל מקרה (מנקודת מבט שלי כדיאטנית פגים בעבר). מאחלת שיהיה המשך מוצלח