מוצרי חלב עם ציפרודקס

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

19/03/2015 | 22:14 | מאת: סתיו

שלום. יש לי חיידק בשתן והרופאה נתנה לי אנטיביוטיקה בשם ציפרודקס. היא אמרה לי לא לאכול את זה עם מוצרי חלב. אני לא אוכלת בשר ורוב היום אני אוכלת מעדנים גבינות וכו רציתי לשאול למה אסור לאכול את זה עם חלב ומוצריו,?

01/04/2015 | 15:52 | מאת:

שלום סתיו, מתנצלת על האיחור שאולי המענה כבר אינו רלבנטי. מוצרי החלב מכיל סידן אשר מקטין משמעותית את ריכוז התרופה בדם, לכן מומלץ לצרוך אותם בנפרד.

01/04/2015 | 15:52 | מאת:

שלום סתיו, מתנצלת על האיחור שאולי המענה כבר אינו רלבנטי. מוצרי החלב מכיל סידן אשר מקטין משמעותית את ריכוז התרופה בדם, לכן מומלץ לצרוך אותם בנפרד.