פחמימות וחלבונים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

28/02/2015 | 03:03 | מאת: שירלי

האם יש כמות מומלצת שלא כדאי לעבור אותה של פחמימות וחלבונים כל ארוחה בדי לא לפגוע בירידה במשקל? מנה של פחמימות וחלבונים שווה 81 קלוריות.... ?אוכלת כ-1200 קלוריות ביום ללא פעילות גופנית

04/03/2015 | 16:19 | מאת:

אין תשובה לשאלה כללית שכזו. זה אישי לכל מטופל. כדאי ורצוי לקבל תשובה מדיאטנית שאצלה את בטיפול כולל של בניית הרגלי אכילה לצורך שמירה על בריאות ומשקל מתאים. בכול מקרה, חבל להסתמך על דיאטה בלבד כאשר המטרה היא ירידה במשקל. ספורט הינו כלי בעל משמעות ותרומה עצומה לבריאות. יש כיום דיאטנים שעוסקים גם בזה. בהצלחה