כמה קקל שורף אדם במשקל שלי בפעילות הבאה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

22/02/2015 | 18:25 | מאת: דורית

שלום רב, אני הולכת כ-4-5 פעמים בשבוע לחדר כושר. בסוף אימון על אליפטי מופיע לי ששרפתי 2000 קקל לאימון של שעתיים,הגיוני? בנוסף לעיתים אני שוחה קמ ב-40 דקות כמה קקל אני שורפת בשחייה? אני שוקלת 80 קג ואני בת 28. תודה מראש על העזרה.

24/02/2015 | 16:34 | מאת:

אולי תנסי את המחשבון באתר המצורף פה בקישור. http://www.goleango.com/show_calculator_heb.php?cat_id=3&art_id=23 בכול מקרה, שריפת הקלוריות בשעה של האימון לוקחת בחשבון רק את האימון, אבל הגוף אם מתאמנים שורף קלוריות גם במשך הזמן אחרי האימון ובכלל ככל שמאומנים יותר ההוצאה האנרגטית גדלה.