כרע עוף

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

21/12/2014 | 17:54 | מאת: מיכל

כמה קק"ל בערך מכילה כרע עוף מבושלת (ירך ושוק) הנאכלת ללא עור? מהם ערכיה התזונתיים? האם את ממליצה לשלבה במהלך דיאטה, ואם כן - באיזו תדירות?

27/12/2014 | 22:05 | מאת:

לפי הדיאטה הים תיכנית שנחשבת אחת המומלצות לשימור הבריאות, עוף בהחלט מומלץ פעמיים-שלוש בשבוע, בשילוב עם דגים בימים האחרים. כרע עוף הוא בהחלט מנה סבירה וטובה. ואני נגד ספירת קלוריות. מתפריט מאוזן עם אוכל בסיסי ובריא לא משמינים. משמינים מזלילות של חטיפים וממתקים ושתיה מתוקה מיותרת. בתיאבון ולבריאות.