קיטניות מונבטות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

29/04/2013 | 21:35 | מאת: חומוס

האם לקיטניות מונבטות יש ערך תזונתי גבוה יותר מאשר קיטניות לא מונבטות? מבחינת חלבון, פחמימות, שומנים, קלוריות. ואיך ניתן לבשל קיטניות כך שלא יגרמו לגאזים במערכת העיכול?

לקריאה נוספת והעמקה
30/04/2013 | 14:27 | מאת:

שלום, אין לי מדיע המפריד בערכים התזונתים בין מונבט ללא, אני רק יודעת שזה גורם לפחות גזים. למיטב ידיעתי, הנבטה מורידה מכות הפחמימות וקצת מהחלבון. בברכה,דנה