סוכר פירות - בריא או מסוכן
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
אמא שלי עושה דיאטה שבמסגרתה היא הפסיקה לאכול סוכר. במקום זה היא מכינה עוגות עם סוכר פירות ומאכילה בהן גם את הנכדים. אשמח לשמוע דעה מקצועית אם זה באמת בריא יותר (מחיפושים ברשת קיבלתי את הרושם שפרוקטוז מזיק אפילו יותר מסוכרוז, אבל אולי אני לא מבינה מספיק) תודה רבה
לקריאה נוספת והעמקה
שלום שרונה, את בהחלט צודקת, היא אינה עושה כל טובה או שיפור תזונתי בהחלפה בסוכר פירות.סוכר פירות, שבעיקרו פרוטוז, מעלה השמנה, שומנים בדם ואינו נחשב לתחליף הולם לסוכר. בברכה,דנה