לימוד תזונה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

28/01/2013 | 11:27 | מאת: מרלין

צהריים טובים, עשיתי תואר ראשון בחינוך גופני ורציתי לעשות תואר שני בתזונה, אבל כמו שהבנתי שיש תואר ראשון בתזונה ובזה אני יכולה לעבוד כתזונאית. שאלתי היא מה עדיף ללמוד תזונה קלינית או תזונה הוליסטית ? ומה ההבדל ?

28/01/2013 | 12:06 | מאת:

שלום מרלין, את בפורום תזונה קלינית, אז אני מניחה שאת יודעת מה הוכלת להיות התשובה. כדי לעסוק במדינת ישראל בתחום התזונה עפ"י החוק מ- 2008, עליך ללמוד במוסד מוכר לימודי תזונה במשך 3 שנים, לעבור התמחות בתזונה ולעבור בחינה ממשלתית . לפרטים נוספים את מוזמנת לפנות לאתר עמותת הדיאטנים "עתיד". בברכה,דנה