בשר
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
לאחר שנים רבות של צמחונות, ובעיקר עקב מחסור בויטמין B12, החלטתי לחזור ולאכול בשר, פעם בשבוע. השאלה שלי היא אילו סוגי בשר מומלצים במיוחד להשלמת חסרים עבור אדם במצבי: צמחונות של חמש שנים במהלכן לא אכלתי בשר כלל (אך כן אכלתי ביצים ודגים). האם בשר עוף וגרונות הודו יכולים להוות מקורות תזונתיים עשירים עבורי במצבי?
לקריאה נוספת והעמקה
שלום גליה, כל מקור בשר, הודו, עוף ובעיקר בקר יכולים להוות מקור מצויין. לא צריך מנות גדולות, 100 גר' ליממה מכל סוג יכולים לשפר את המצב. בברכה,דנה