בשר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

05/07/2012 | 10:09 | מאת: גליה

לאחר שנים רבות של צמחונות, ובעיקר עקב מחסור בויטמין B12, החלטתי לחזור ולאכול בשר, פעם בשבוע. השאלה שלי היא אילו סוגי בשר מומלצים במיוחד להשלמת חסרים עבור אדם במצבי: צמחונות של חמש שנים במהלכן לא אכלתי בשר כלל (אך כן אכלתי ביצים ודגים). האם בשר עוף וגרונות הודו יכולים להוות מקורות תזונתיים עשירים עבורי במצבי?

לקריאה נוספת והעמקה
05/07/2012 | 11:06 | מאת:

שלום גליה, כל מקור בשר, הודו, עוף ובעיקר בקר יכולים להוות מקור מצויין. לא צריך מנות גדולות, 100 גר' ליממה מכל סוג יכולים לשפר את המצב. בברכה,דנה