ויטמין B 3 במזונות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

12/06/2012 | 16:43 | מאת: יפית

כמה מ"ג ויטמין B3 יש בשומשום? והאם גם בטחינה גולמית משומשום מלא יש B3? האם זה נכון שמי שאוכל/שמוסיף קמח תירס למזון, זה גורם למחסור או לאי ספיגה של ויטמין B3? והאם כדי לקבל מקסימום ויטמין B3 מתירס כדאי להשרותו קודם במים?

לקריאה נוספת והעמקה
13/06/2012 | 12:38 | מאת:

שלום יפית, מקורות טובים לניאצין (B3) הינם בשר, ביצים דגים וקטניות. דווקא שומשום אינו מקור עשיר מאוד, בטח לא בכמויות שאנו צורכים. לא ידוע לי לגבי קמח תירס. בברכה,דנה