ברזל וחלבון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

02/10/2011 | 21:16 | מאת: נטע

שלום, התזונה שלי בעיקר:אורז ,שיבולת שועל ,פסטות, תפ"א, הרבה עגבניות ,סלק,שימורי דגים. מהי מנת הבשר או הדג השבועית הנדרשת ?האם שימורי דג סלומון הם מקור מתאים? אני בת 28. תודה.

לקריאה נוספת והעמקה
04/10/2011 | 17:37 | מאת:

שלום נטע, על מנת להמנע מחסר בברזל, אבץ וויטמין B12 חיבים 4-5 מנות בשר/דג בשבוע. שימורי דגים לרוב דלים במרכיבים אלו. בברכה,דנה