המשך

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

04/07/2011 | 08:55 | מאת: גל

תודה על תשובתך עכשיו הבנתי. אז אולי יש לי רגישות לקמח? יכול להיות כזו רגישות או משהו בלחם? והאם יש בדיקות לזה? או עלי להפסיק לאכול לחם יום יומים ואז להבין עם זה מהלחם? כי עשיתי את כל הבדיקות האפשריות חלב...פירות...ועוד ועוד... תודה

לקריאה נוספת והעמקה
04/07/2011 | 14:41 | מאת:

שלום גל, אתה יכול לנסות למשך שבועיים להמנע ממזונות המכילים גלוטן ולראות מה אתה מרגיש. ייתכן ותרגיש טוב. דיאטה ללא גלוטן אינה מזיקה בתנאי שמקפידים לצרוך משאר קבוצות המזון המשלימות כגון, קטניות, תיקס, קינואה, כוסמת ועוד. בברכה,דנה