פשתן
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
אני כבר שנים אוכלת אוכל טבעוני אורגני ברובו. במהלך השנים צברתי עוד ועוד ידע, אבל נראה שתמיד יש מה עוד ללמוד. במאמר אחרון שקראתי נאמר שמומלץ לקנות זרעי פשתן טחונים כבר בחנות. אני שנים קונה אותם שלמים וטוחנת בבית. האם אני עושה לא בסדר? הייתי מאד רוצה שבין הדברים הבאים ייאמר לי מה מומלץ לטחון ומה לא: גרגירי פשתן, גרגירי שומשום מלא, זרעים (כל סוגי הגרעינים) ואגוזים למיניהם. רוב תודות. הדס.
לקריאה נוספת והעמקה
שלום הדס, איני מומחית לעניין ואין לי מידע לגבי יעילות הטחינה בבית לעומת החנות, וגם לא ברור לי איפה קראת את כל המידע הזה. אין המלצה מדעית כיצד לאכול זרעים למיניהם ומי רצוי שיטחון אותם. בברכה,דנה