לחץ דם נמוך
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום, הנני סובלת מלחץ דם נמוך , וכתוצאה מכך סחרחורות , ותחושת עילפון לאחר קימה או ארוחה כבדה. יש לציין שבדיקות הדם שלי יצאו תקינות .אני משתדלת לאכול אוכל בריא.(לא תמיד יוצא) בבוקר שיבולת שועל + חלב סויה ותפוח בצהריים מנת בשר עם פחמימות ובערב סלט עם גבינות וביצים האם יש איזשהו מאכל מסויים שעליי לאכול שיוכל לעזור לי עם המצב?
לקריאה נוספת והעמקה
שלום מיכל, ראשית קפאין מעלה לחץ דם, אמנם לטווח קצר אך בהחלט יכול לשפר ולו במעט את מצבך. צריכת מזונות מלוחים יותר יכולה לעזור, אך זה תלוי במנגנון התת לחץ דם ממנו את סובלת. בברכה, דנה