שיבולת שועל
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום -לאחרונה התחלתי לאכול דייסת קוואקר שיבולת שועל לארוחת בוקר ואני מרגישה שהדבר גורם לי לצרבת.(את הדייסה אני מכינה עם חלב). בעבר הייתה לי צרבת גם כשאכלתי סובין חיטה ואמרו לי שכדאי לי לנסות סובין שיבול שועל. האם יש דרך להכין את שיבולת השועל בצורה אחרת (להוסיף משהו או לא להכין עם חלב) כדי למנוע את הצרבת? איך אני יכולה להנות מהיתרונות של סובין שיבולת שועל ושל דייסת קוואקר לארוחת בוקר ולמנוע את הצרבות תודה מראש, שני - ירושלים
לקריאה נוספת והעמקה
שלום שני, ראשית נסי בלי חלב וראי אם יש הבדל. אם אין הבדל, פשוט המנעי ממזון זה, אפשר לקבל סיבים תזונתיים גם בדרך אחרת. בברכה, דנה
שלום , * האם שבולת שועל מומלצת גם לסוכרתיים? * האם שבולת שועל שקווקר (שמיועדת לדייסה)כמו שמוכרים בסופרים היא מלאה? או האם שבולת שועל היא בכלל דגן מלא ? תודה, רונן