עיכול בעייתי

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

26/04/2002 | 14:09 | מאת: מיכל

האם יש דיאטה שתהיה גם בריאה (ורצוי גם טעימה) למעי רגיז. כשיש גם: חוסר בברזל בעיות סוכר , שומנים בדם ורגישות לחלב. (רוב דיאטות הבריאות מתייחסות למי שאין לו בעיות עיכול: אוכל מלא וכל זה.).

מיכל שלום! אני לא ממש יודעת למה את מתכוונת ב"רוב הדיאטות" - לדיאטות פופולריות שמוצאים בעיתון או בספרים שונים (אשכוליות, אטקינס וכדומה)? לשאלתך, יש כמובן דיאטה כזו... הדרך להשיג אותה היא לפנות לדיאטנית לייעוץ אישי. היא תקבע לך תפריט המותאם להפרעות הבריאותיות כמו גם לטעמך האישי וסדר יומך. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית