תה ציפורן וקינמון בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

19/04/2002 | 20:29 | מאת: אורלי

האם יש בעיה בשתיית תה ציפון ותה קינמון במהלך ההריון? (הכוונה לציפורן וקינמון אמיתיים ששמים חתיכה בתה) תודה מראש אורלי

אין בעיה

הי אורלי, בהריון יש נטיה מוגברת לצרבות בגלל האטה של התנועתיות במערכת העיכול. הצרבת נגרמת כאשר חומצה מהקיבה עולה לכיוון הושט. יש אנשים שקינמון גורם אצלם להרפית השריר הסוגר של פתח הקיבה העליון והגברה של נטיה זו. את תדעי מהר מאוד אם את שייכת לאנשים אלו, אם תהיה לך צרבת בעקבות שתיית תה עם קנמון ואז פשוט תחליפי למשהו אחר בתקופה זו. בכל מקרה אני מאחלת לך הריון בריא ונעים ולידה קלה ומוצלחת.

מנהלי פורום תזונה קלינית