היפוגליקמיה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

23/03/2002 | 18:53 | מאת: נלי

איך חיים עם היפוגליקמיה? האם צריך כל הזמן לאכול כדי שלא תהיה נפילת סוכר? מה מותר ומה אסור לאכול? תודה

24/03/2002 | 09:16 | מאת: adi

נלי, נסי בפורום סוכרת באתר זה. עדי

נלי שלום! את לא מסבירה אם מצב ההיפוגליקמיה חדש לך, האם מדובר בסכרת חדשה (איזה סוג?) ובאילו תרופות את משתמשת. כל הפרטים הללו רלוונטים להתאמת הטיפול התזונתי שאמור גם לשמור מפני היפוגליקמיות. חלק מההדרכה התזונתית שחולי סכרת מקבלים היא איך להמנע ממצבים אלו וגם מה בדיוק עושים כאשר מזהים שנמצאים בהיפוגליקמיה. אם לא קיבלת הסברים אלו, חשוב שתפני לצוות המטפל בך. בכל מקרה, אם תתני לי את הפרטים החסרים, אשמח לסייע. נועה

24/03/2002 | 14:16 | מאת: נלי

היי נועה, אז ככה עד כמה שידוע לי אני לא חולת סכרת אבל אמי כן חולה. לגבי היפוגליקמיה, אני לא בטוחה שזה מה שיש לי אבל אני חושבת כי כשאני רעבה, הידיים שלי רועדות, ואני מסוחררת וכמעט מתעלפת. המצב הזהקורה לי כשעה אחרי שאני אוכלת. לכן אני חושבת שזה מה שיש לי, ולכן שאלתי תודה

מנהלי פורום תזונה קלינית