דיאטה?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

14/01/2002 | 19:29 | מאת: שלי

אני בת 44 גובהי 162 ס"מ ומשקלי 55 ק"ג. לפני כשנה עברתי ניתוח מסובך להשתלת עצם ברגל ומאז אני לא יכולה לעסוק בספורט. הגעתי למשקל זה אחרי הניתוח ואני רוצה מאד לשמור עליו. יש איזה רעיון? תודה על העזרה.

14/01/2002 | 22:43 | מאת: adi

שלי, הרעיון, הוא, איזון!!!!! תימנעי עד כמה שאת יכולה, מדברי מתיקה, אוכל מטוגן, וכו'. עדי

שלי שלום! היחס בין משקלך לגובהך נמצא בטווח התקין. אני מבינה שעלית במשקל לאחר הניתוח אך לא ציינת כמה ואם תהליך העליה במשקל נמשך. אם את ממשיכה לעלות במשקל, דרך טובה לאיזון המשקל אכן תהה פעילות גופנית. בנושא זה רצוי להתייעץ עם מומחה בתחום ריפוי בעיסוק אשר יוכל לתת לך פתרונות המותאמים למידת המוגבלות שלך. את יכולה לנסות לברר במרכז המידע של רמב"ם: 50 51 50 700 1 האם המכון לריפוי בעיסוק נותן ייעוץ כזה. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית