כן או לא לאכול/להרבות בבשר??

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

27/02/2002 | 00:27 | מאת: אדם

אני קורא ושומע מנטורפתים ורופאי עור שונים דעות חלוקות בנוגע לאכילת בשר וההשפעה על התקרחות-חלק טוענים שריבוי אכילת בשר גורם לנשירה או יותר נכון לא מועיל להתפתחות השיער, ואחרים טוענים שדווקא יש לאכל בשר (בשל הצורך בפחמימות). אודה אם תוכלו ליישב לי את השאלה. המקריח

אדם שלום! היתרונות באכילת בשר הם בהשגת חלבון בעל ערך ביולוגי גבוה (שלא כמו החלבון הצמחי), כמו כן תכולה משמעותית וחשובה של ויטמינים ומינרלים אשר תכולתם נמוכה (או שלא נספגת הייטב), במזונות צמחיים. אם נתמקד בויטמינים ומינרלים - וטימינים מקבוצת ה - B ומינרלים כמו אבץ וברזל הינם מרכיבים הידועים ביכולתם לשפר צמיחת שיער ולכן מצויים "בתכשירים טבעיים" שנמכרים למטרות אלו. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית