סרטן בכבד

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

20/02/2003 | 13:35 | מאת: רונית

האם יש לך המלצות לתזונה לחולה סרטן בכבד שכתוצאה מכך הכבד כמעט לא מתפקד וגם הבילירובין גבוה. אשמח עם תתני מס' המלצות

רונית שלום! כמובן שחסרים לי הרבה פרטים כדי לתת תשובה מתאימה אבל אם את מתארת מצב מתקדם של המחלה בו תפקוד הכבד נפגע כתוצאה מהממאירות, מזון כל שהוא לא ישנה הרבה, לטוב או לרע. אם המצב הוא שונה, ובכל מקרה, מומלץ לפנות לדיאטנית המחלקה האונקולוגית, המכירה את החולה, למתן ייעוץ מתאים למצבו העכשווי. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית