תזונה לפני צום יום כיפור

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

10/10/2016 | 16:30 | מאת: נחום

שלום האם תמרים פלוס אגוזי מלך יכולים להיות כמרכיב תזונה עיקרי(לא רק , בעיקר) ביום שלפני הצום, בתוסזפת הרבה מים תודה נחום

שלום נחום, לא נשמע ככה, אבל כיוון שאנחנו כבר אחרי אני מניחה שאתה יודע את התשובה לבד (אם ניסת זאת..). יום לפני הצום צריך להכיל את כל אבות המזון והרבה סיבים ומים לשמירה על תחושת שובע לאורך זמן, ובתזונה המורכבת בעיקר מתמרים ואגוזים חסרים חלבון וסיבים בכמות משמעותית (תמרים הם פחמימה המתפרקת מהר מאוד בדם, אגוזים-שומן) מתצלת על האיחור בתשובה, ומקווה שעבר בקלות.

מנהלי פורום תזונה קלינית