ירידה באחרי לידה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

22/02/2016 | 19:30 | מאת: מילי

היי, אני 3 חודשים אחרי לידה חמישית, בדכ במשקל תקין ומעט נמוך מהרגיל, בהריון עליתי 10 קג. אני לא מניקה, מתעמלת פעמיים בשבוע לא אינטנסיבי והולכת כל יום כ20 דק רגוע. אוכלת מעט מאד כ500 קלוריות ביום, ולשאלתי: היום במשקל 49 קג על 1.66 ורוצה לדעת האם המשקל תקין או לא מכיוון שקיבלתי המון תגובות שאני נראית רזה מידי ואני לא רעבה ולא רוצה לאכול סתם, אשמח לדעתכם, בתודה רבה

הי מילי, המשקל בהחלט מתחת לטווח המוגדר תקין, ו500 קלוריות ליום הנם מעט מידי על מנת לקיים את גופך לאורך זמן, ולא מספיק ע"מ לספק את כל תכולת המינרלים והויטמינים הנחוצים לך ליום. אני חושבת שכדאי מאוד שתעלי את התצרוכת היומית שלך בהקדם, ואם את רוצה עזרה בשיפור התפריט ובהתאמתו לאורח החיים והעדפותייך ממליצה בחום לפנות לאיש מקצוע (דיאטן/ית)

מנהלי פורום תזונה קלינית