האם יש לי שומנים?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

02/01/2016 | 21:35 | מאת: שחר

אני בן 26. בריא. אין במשפחה רקע של מחלות או שומנים. להלן התוצאות של בדיקות הדם שלי: GLUCOSE = 88 mg/dl CHOLESTEROL = 295.7 mg/dl TRIGLYCERIDES = 276 mg/dl CHOLESTEROL- HDL = 49 mg/dl CHOLESTEROL-LDL calc = 191.4 mg/dl NON-HDL_CHOLESTEROL = 247 mg/dl GOT (AST) = 40 U/L GPT (ALT) = 68 U/L GGT = 80 U/L האם יש לי שומנים?

שלום שחר, מהבדיקות הנוכחיות עולה כי אכן מדדי השומנים השונים (הכולסטרול והטריגליצרידים) גבוה מטווח הנורמה. ממליצה לך לגשת לרופא משפחה ולדיאטן/ית במקביל ע"מ לטפל בעניין, במקרה כזה ייעוץ דרך האינטרנט אינו אחראי, ושינוי תזונתי דורש תשאול מקיף וליווי לאורך זמן.

מנהלי פורום תזונה קלינית