גמבה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

16/10/2015 | 12:17 | מאת: רינה

שלום יש לי טרום סוכרת , האם אכילת חצי גמבה ביום יש לה השפעה על הסוכר לטוב או לרע? בתודה מראש

לא, ובכלל ירקות זה דבר נפלא, באופן כללי ובעיקר בסוכרת (סיבים עוזרים להאטת ספיגת הפחמימות). אם יש לך טרום סכרת, ממליצה בחום לגשת לדיאטנית קלינית המתמחה בסוכרת ע"מ להבין קצת יותר את הנושא ולמצוא מה הכי מתאים לך כעת, בשלב הזה שעדיין הפיך. מאוד מאוד חשוב, כדאי לא להזניח את הנושא ולתת לו את תשומת הלב הראויה. בהצלחה רבה ורק בריאות.

מנהלי פורום תזונה קלינית