שמן לבישול וטיגון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

01/08/2015 | 17:49 | מאת: קרין

שלום באיזה שמן רצוי להשתמש לבישול ולטיגון? וגורם לפחות נזקים תודה קרין

לקריאה נוספת והעמקה

מקובל היום על מומחים לשמנים שהשמן המועדף לטיגון ובישול הוא שמן הקנולה: נקודת החמצון שלו גבוהה יחסית, והוא מכיל יחס מוצלח יותר של חומצות שומן לעומת השמנים הרגילים (סויה, חריע, תירס, חמניות ודומיהם אשר מעמיסים כמות גבוהה של אומגה 6). כמובן אפשר אם זה לא שמן עמוק להשתמש אפילו בזמן זית (הקפצת ירקות למשל).

מנהלי פורום תזונה קלינית