סידן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

26/06/2015 | 19:50 | מאת: דליה

שלום, האם סידן ללעיסה עדיף על פני סידן בנוזל ? יכול להיות שסידן בנוזל -קלמדין גורם לשילשולים,וזאת לאחר ששללו את כול האפשרויות האחרות. דליה

המוצר שציינת מכיל סידן בכמות מאוד גבוהה ובנוסף לסידן - רכיבים רבים אחרים. יתכן ואצלך ההשפעה של זה אכן לא חיובית. המלצתי - בחרי מוצר שכמות הסידן בו לכל נטילה הוא 500-600 מ"ג, שזה נחשב לכמות המירבית אשר באמת נספגת. התייעצי עם דיאטנית לגבי השלמות נוספות באם נחוצות וכמות סידן יומית כוללת. אם לאחר ההחלפה לתכשיר אחר כעבור חודש עדיין מערכת העיכול לא נרגעה, יש לפנות ובירור נוסף.

מנהלי פורום תזונה קלינית