משקה קפה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

16/05/2015 | 08:01 | מאת: חנה

שלום לאחרונה מרבים לפרסם כתבות בנושא כמה בריא לשתות קפה,האומנם? כאחת שלא נוהגת לשתות בכלל קפה,בגלל שתמיד אמרו שזה מזיק לבריאות הייתי מבקשת לדעת אם יש אמת בדברים,ובכול זאת בריא לשתות קפה,וזה לא עניין שיווקי ואם כן כמה מומלץ לשתות ביום, ואיזה רצוי לקנות ,האם עדיף ללא קופאין או שעם קפאין ? אשמח לקבל את דעתך תודה רבה מראש חנה

אינני יודעת אלו פרסומים ראית, אולי לגבי ספורטאים, שאצלם קפאין יכול להיות בעל תועלות. גם בפגים יש תרופה אשר מכילה קפאין שעוזרת להם עם בעית הריאות. לגבי הציבור כולו, נשים בתחילת ההריון יש המלצה לא לעבור 2 כוסות ליום (במיוחד אם קודם לא שתית) שכן היו עדויות ליותר הפלות. יתר המצבים, אינני מכירה המלצה מיוחדת.

מנהלי פורום תזונה קלינית