דיאטה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

03/12/2002 | 13:38 | מאת: פרח

האם שתיית נס קפה,כמובן של חלב אחד אחוז משמין?,כמה קלוריות בערך יכולה להכיל כוס כזאת?

03/12/2002 | 18:33 | מאת: adi

היי פרח, נס קפה עם חלב אחוז אחד לא משמין. הבעיה שבעטייה לא רצוי לשתות הרבה קפה היא לא כמות הקלוריות של הקפה, אלא עובדת היותו אוגר נוזלים. עדי

04/12/2002 | 12:04 | מאת: דנה ויינר

פרח שלום, כמו שאני תמיד אני אומרת, אין אוכל משמין, יש כמויות של אוכל משמין, השאלה היא כמה קפה בסך הכל את שותה במהלך היום. הקפה לכשעצמו אינו מכיל קלוריות רק החלב והסוכר, והשאלה כמה מאלו את צורכת ביום. אם מדובר בכוס אחת או שתיים אין הבדל משמעותי בין 3% ל - 1%. כמו כן, יש להזהר מצריכה מוגברת של קפה אם הינך בהריון או סובלת מיתר לחץ דם. יש לזכור כי קפה אינו נכנס לכלל השתיה, שכן הוא משתן. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית