התייעצות דחופה.

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

02/12/2002 | 18:08 | מאת: אלון

שלום לכולם , אני זקוק להתייעצות דחופה. לא אכנס ליותר מדי פרטים כי זה לא יגמר. אני סובל כבר שנה וחצי מאנורקציה ובולימיה. היו תקופות של 3 התקפים ביום (שהסתיימו ב-30 -40 דקות מול האסלה ) והיו תקופות של פחות. (הורדתי בשביבות 30 קילו והייתי בכל מיני מצבים לא נעימים ביניהם קטוזיס , שחור בעיניים חולשות , קור , ואף התעלפות אחת (מכושר יתר)). בשבוע שעבר היה לי שבוע ממש רע ( 9 בולמוסים שביניהם אכלתי ממש קצת...) , אתמול התחילה לכאוב לי ממש הקיבה. זה לא כאב של משהו לא בסדר , וזה כאב שקורה כשהיא ריקה. עברתי כלכך הרבה דברים בתקופה האחרונה כך שאני יודע להבדיל בין כאבי הבטן. אני דיי בטוח (אני לא מאמין שאני כותב זאת בכזאת שאננות כי בגדול בא לי לקפוץ עכשיו מאיפהשהו) שזה תחילתו של כיב/אולקוס . שאלתי היא : נניח שכן תפסתי בדיוק את ההתחלה שלו , מה אפשר לעשות בינתיים (כי עד שהרופא הצבאי יתן לי הפנייה לרופא מומחה ועד שאני יגיע אליו יעבור זמן....) . מה ניתן לעשות בשביל למנוע את התפתחותו... ?

02/12/2002 | 18:11 | מאת: אלון

זה לא כאב רגיל , זה כאב של משהו לא בסדר. זה כאב שבא מאיזור הקיבה (לא המעיים ולא הכבד) , אני חושב שהאיזור אפילו חם קצת

02/12/2002 | 19:38 | מאת: adi

אלון, רק לפנות לרופא הצבאי!!! עדי

אלון שלום! הפנתי את שאלתך לדיאטנית קרן עמית המתמחה בהפרעות אכילה וזו תשובתה: בכל מקרה, עליך לפנות לרופא, רצוי לגסטרואנטרולוג כי אין ספק שבמקרה שלך, אכן יכולות להתפתח בעיות במערכת העיכול כתוצאה מההקאות. אל תזניח וטפל בעצמך. במקרה שהסבל הוא רב ומצבך מחמיר, תמיד קיימת האופציה לפנות לחדר מיון. באם אינך מטופל בהפרעת האכילה, אתה מוזמן להתקשר למרפעה להפרעות אכילה של רמב"ם לטלפון 8543031-04 ולבקש לדבר עם האחות דליה (תתקשר ביום ראשון כי רק אז היא חוזרת לעבודה), היא תדע לכוון אותך למסגרות טיפוליות לחיילים. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית