קלוריות בגרעיני אבטיח

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

03/10/2014 | 18:13 | מאת: שיר

בבדיקה שערכתי עם משקל מצאתי שהקליפה בגרעיני אבטיח מהווה 66 אחוז מהגרעין עצמו זאת אומרת שאם אני אוכלת 100 גרם גרעיני אבטיח בעצם אכלתי רק 33 גרם שהוא תוכן הגרעין. אשמח להבין אם כך כמה קלוריות הכנסתי ?באינטרט כתוב שיש 550 קלוריות ב100 גרם גרעיני אבטיח האם הכוונה לחישוב עבור 100 גרם תוכן הגרעין שזה בעצם 300 גרם גרעינים עם הקליפה?

הי שיר, הטבלאות מתייחסות למוצר ברוטו (עם הקליפה למשל במקרה של גרעינים), למעט אם צויין מפרושות אחרת. אז זה עשיר באנרגיה, אבל לפחות שומן בריא. בתיאבון.

מנהלי פורום תזונה קלינית