הריון-שיעול

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

26/11/2002 | 11:36 | מאת: סיונה

אני בהריון ולאחרונה כל הזמן משתעלת שיעול יבש וכואב לי הגרון. מה ניתן לאכול באופן טבעי לשיפו והקלה? וגם - תה - מותר לשתות עקב קפאין שבתוכו?

26/11/2002 | 15:14 | מאת: דנה ויינר

סיונה שלום, לפני שאענה על תשובתך, המלצתי גשי לרופא המטפל ודווחי על השיעול והבדקי. לגבי מזון, אין מזון מיוחד המשפר או מקל, העניין הוא אינדיבדואלי, לרוב כשכואב הגרון קל יותר לצרוך מזונות בעלי מרקם דייסתי - נוזלי ורצוי קרים, בייחוד עם מדובר בדלקת שמקורה בחיידיקים. אין כל מניעה לשתות תה, וישנם מס' סוגים של תה שאינו מכיל קפאין ( רשום על גבי האריזה ) וכן תה צמחים. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית